Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Portalen Legesenter

Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker.

Det er kun ordinære timer som kan bestilles via hjemmeside eller sms. Ta kontakt med oss direkte dersom du har behov for hastetime.

 

 Aktuelt

Informasjon

30. juli 2020

Dr. Annette Skogholt

Har svangerskapspermisjon f.o.m. 22.11.19 t.o.m. 31.08.20

Dr. Stefan Lindal Theofilakis er vikar i permisjonstiden.

 

Dr. Jon Honerød Antonsen

Har pappapermisjon f.o.m 17.08. t.o.m. 30.11.20.

Dr. Carina Byberg er vikar i permisjonstiden.

 

Dr. Jan Ove Hoddø

Har ferie fra og med 31.08. til og med 04.09.20.

Vi har nå fått mulighet for E-konsultasjon og videokonsultasjon

31. mars 2020

E-konsultasjon er en skriftlig kommunikasjon på nett med din lege. Dette bestiller du selv på vår hjemmeside. Dette krever at du har bankID.

Videokonsultasjon kan du bestille via sms eller på nettsiden vår. Du må skrive i kommentarfeltet på timebestilling at du ønsker videokonsultasjon. Dette krever at du har smarttelefon.

1. Pasienten får tilsendt en lenke på SMS. Lenken åpnes på smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. Man trenger ikke laste ned noen app.

2.Pasienten identifiserer seg først med BankId. Så blir de sendt til et digitalt venterom, hvor de venter inntil legen er klar.

3.Når legen kontakter pasienten, opprettes det en sikker, kryptert forbindelse mellom dere, slik at videosamtalen oppfyller kravene til sikkerhet.

Både E-konsultasjon og videokonsultasjon har samme egenandel som ved en vanlig konsultasjon. Du vil få bekreftelse på at henvendelsen er registert på sms (kr.6 per mottatt melding).

 

KORONAVIRUS

2. mars 2020

 

Du finner informasjon og konkrete råd om koronaviruset på FHI.no og helsenorge.no.

 Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du ringe informasjonstelefonen for koronasmitte på tlf.nr. 815 55 015.

 Dersom du tror du er smittet, ring fastlegen din. Hvis du ikke får tak fastlegen, ring legevakt på tlf.nr. 116 117

 Har du luftveisinfeksjon?

 IKKE gå inn på legesenteret dersom du hoster eller har sår hals, rennende nese eller rennende øyne.